Cautare

4454 de rezultate pentru "pretul pt o operatie la un ochi cu laseru" (3.44 secunde)
Sustinatorii senatorilor democrati Hillary Clinton si Barack Obama, ambii candidati pentru alegerile primare ale Partidului Democrat american, au declansat un adevarat razboi pe internet, transformat, cu opt luni inainte de scrutin, intr-un nou teren de campanie.
Vicepresedintele PNL Ludovic Orban a declarat ieri la Conferinta extraordinara a PNL Bucuresti ca Traian Basescu si Adrian Nastase sunt "o apa si-un pamant", mentionand ca, de cand a devenit presedinte, Basescu s-a comportat ca un "comunist veritabil".
Candidatul independent la Parlamentul European Elena Basescu a declarat astazi, la Timisoara, despre vanataia pe care o are sub un ochi, ca are "cearcane de oboseala", ea plangandu-se de microbuzul cu care se deplaseaza in campania electorala.
Zbaterea cuplului Basescu - PD-L de a zapaci mintile oamenilor a atins ieri un nou apogeu.
O persoana a reusit sa fure ieri aproape patru mii de euro de la o casa de schimb valutar, din centrul municipiului Alba Iulia, dupa ce a atacat-o pe casiera.
Adrian Sobaru, electrician la TVR, s-a aruncat, joi dimineata, de la balconul salii de plen a Parlamentului la cateva secunde dupa ce premierul Emil Boc isi incepuse discursul pe tema unei motiuni de cenzura.
Senatorul PSD Mircea Geoana a declarat, la Antena 3, scrie impactnews.ro ca nu intentioneaza sa infiinteze o noua formatiune politica, insa a admis ca este contactat de persoane care ii spun:
Puteti citi in continuarea declaratia de presa pe care a facut-o Vasile Blaga, secretar general si senator al PDL, prin care se apara de acuzatiile de coruptie. ... Buna ziua, va multumesc ca participati la aceasta scurta declaratie de presa.
Basescu, in lacrimi, la Conventia PDL: ... Cu lacrimi in ochi si voce tremurata, Basescu le-a spus pedelistilor: ... Presedintele Traian Basescu le-a transmis participantilor la Conventia Nationala a PDL, cu lacrimi in ochi si cu vocea tremuranda, ca le multumeste tuturor si lui Emil Boc pentru ca nu l-au dezamagit.
Trebuie sa nu ne mai uitam atat la sondaje Rezultatul alegerilor partiale castigate de PDL la Neamt, este efectul unei campanii electorale ineficiente, este de parere deputatul social-democrat, Valeriu Zgonea.
Senatorul ADRIAN TUTUIANU a sustinut o declaratie politica intitulata: Bolsevicii de ieri si de azi Declaratia mea de astazi pleaca de la o anumita acumulare de revolta in fata unei cantitati de impostura care a atins cote fara precedent si care, personal, imi repugna.
Presedintele PSD Victor Ponta a declarat miercuri ca USL nu va participa la procedurile privind investirea Cabinetului condus de Mihai Razvan Ungureanu, decizia fiind agreata si de PNL si PC.
Consiliera PDL Ana Gheorghe i-a reprosat primarului Antonie Solomon ca are limbaj de puscarias si ca vrea sa privatizeze RAT-ul si Salubritatea Sedinta de ieri a legislativului local a fost scena unui scandal ca la usa cortului, initiat de consiliera locala PDL Ana Gheorghe.
Presedintele de mare succes imobiliar din meditatii face cinste la tot cartierul cu o galbena flegma-n ochi, propunandu-l pe alunecosul (alifii, unsori, pomezi) Mihai Razvan Ungureanu la conducerea SIE.
Primele zile ale acestui an au adus cresteri semnificative la produsele agroalimentare din piete lTarabele sunt pline ochi de fructe exotice, iar produsele autohtone se gasesc ici - colo l La primii pasi te lovesc in ochi culorile vii ale mormanelor de fructe exotice care au invadat pietele l in rest cumparatorii se pot numara pe degete l Comerciantii sunt nemultumiti l Fiecare trecator este intrebat ce cumpara l Putinii satmareni prezenti in piete trec pe linga tarabe dezamagiti l Nu prea se indura sa scoata din buzunar 50.000 de lei pentru un kilogram de spanac l Cu atit se vinde spanacul in Piata Somes l Unii cumparatori spun ca inainte de sarbatori acesta se vindea cu numai 25-30.000 de lei l La cit de mari sunt preturile nici nu iti vine sa te apropii de tarabe l in Piata de alimente nr.
Unii analisti nu vad cu ochi buni continua apreciere a leului. Astfel, cotatia monedei nationale, care a urcat joi la cea mai inalta valoare a ultimilor cinci ani fata de euro, atingand 3,1999 lei/euro, reprezinta motiv de ingrijorare pentru Daniel Daianu, fost ministru de Finante.
O Mafie care cuprinde in randurile sale in special oameni din serviciile secrete si oameni de afaceri din noua generatie, cea care a lipsit de la "facerea" capitalismului romanesc post revolutionar.
In cadrul Hotelului Marshal Garden, a avut loc evenimentul Italian Beauty & Care Day, la care au participat operatorii specializati (importatori si distribuitori de cosmetica profesionala si de larg consum, produse de ingrijire personala, reprezentanti ai lanturilor farmaceutice, etc), precum si jurnalisti din presa specializata si generalista.
"Avea lacrimi in ochi dar a facut-o cu barbatie!" "Am iesit definitiv si irevocabil din viata publica asa ca va rog din inima pentru cat v-am stat la dispozitie atata timp, sa imi acordati un minim repsect pe care cred ca il merit.
Jennifer Lopez are puterea de a raspunde unor indivizi care au lansat aprecieri rautacioase, ofensatoare, la adresa sa. "Este adevarat ca pot sa servesc cafeaua cu ajutorul posteriorului meu, dar sunt foarte mandra de formele mele.
google-analytics.com